Un bărbat de 59 de ani din Sfântu Gheorghe a anunţat Poliţia municipală, în cursul zilei de vineri, despre faptul că fiul său vitreg, în vârstă de 7 ani, nu a mai revenit la domiciliu de la ora 15.00, când a terminat cursurile şcolare, şi nu ştie locul unde acesta se află în prezent.

Echipa operativă, formată din poliţişti de la Compartimentul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, împreună cu colegi de la Biroul de Investigaţii Criminale Sfântu Gheorghe, au demarat imediat căutările, efectuând în primă fază  verificări şi investigaţii la domiciliile actuale ale mamei copilului dispărut şi al bunicii acestuia. Totodată, s-au comunicat datele de stare civilă şi semnalmentele minorului dispărut, către toate echipajele de siguranţă publică, jandarmi, poliţie rutieră şi poliţie locală, aflate în serviciu pe raza municipiului Sf.Gheorghe.

În urma investigaţiilor efectuate  minorul a fost identificat de poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale Sfântu Gheorghe, la ora 23.25, în faţa blocului unde acesta locuieşte.  Băiatul a declarat că, în toată această perioadă a stat la un loc de joacă, aflat în cartierul unde locuieşte, şi nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Minorul a fost reîncredinţat familiei.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail