Vineri, 23 septembrie Poliţia Municipiului Tg. Secuiesc a fost sesizată de o vânzătoare de la un magazin din localitate cu privire la faptul că în jurul orelor 15.00 s-au prezentat la magazin, în calitate de cliente două femei, care au vrut să cumpere diferite produse pe care una dintre ele  le-a achitat cu o bancnotă de 200 lei, primind un rest de 168 lei.

Ulterior, „clienta” s-a răzgândit şi a solicitat restituirea bancnotei de 200 lei, înapoind acesteia suma de 168 lei, primită ca rest. Partea vătămată a constatat că în fapt a primit numai 68 de lei, fiind astfel înşelată cu suma de 100 lei.

În urma măsurilor poliţieneşti întreprinse, poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale Tg. Secuiesc au reuşit să le identifice operativ pe cele două suspecte,  C. Virginia, de 30 ani, domiciliată în municipiul Oneşti, judeţul Bacău şi C. Diana, de 24 de ani, domiciliată în municipiul Bacău, judeţul Bacău.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cele două suspecte au sustras din magazin, profitând de neatenţia vânzătoarei, şi o bluză, care a fost recuperată. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt calificat şi înşelăciune.

Hoţi de cai

Poliţiştii din Baraolt i-au identificat pe T. Izsak, de 55 de ani, domiciliat în comuna Brăduţ, şi pe G. Ladislau, de 48 de ani, domiciliat în comuna Lupeni, judeţul Harghita, suspectaţi că, în zilele de 25.07.2011, respectiv 06/07.09.2011, ar fi sustras 11 cabaline de pe raza oraşului Baraolt.

Din cercetări rezultă că cei doi au vândut cabalinele sustrase.

Poliţiştii continuă cercetările  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi şi în vederea recuperării prejudiciului.

(IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail