În premieră în județul nostru, se va înființa Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret destinat realizării Strategiei de Tineret a județului Covasna- COVTIN 2020, la inițiativa Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST).

Scopul  principal al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret și al Strategiei de Tineret a jud. Covasna- COVTIN 2020 este ca, pe baza Strategiei Naționale de Tineret 2015-2020 și a caracteristicilor specifice județului Covasna, să identifice, prin consultarea factorilor instituționali și sociali din județul Covasna implicați în lucrul cu tinerii, a unor direcții de acțiune destinate susţinerii participării active a tinerilor la viaţa economică, socială, educațională, culturală şi politică a jud. Covasna, asigurând oportunităţi egale de acces la educaţie, ocupare şi condiţii de viaţă decente, cu o atenţie particulară către adolescenții și tinerii care, din diferite motive, ar putea avea mai puţine oportunităţi.

Evenimentul destinat înființării Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret pentru realizarea Strategiei de Tineret a jud. Covasna- COVTIN 2020, este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna (DJST), împreună cu Instituția Prefectului jud. Covasna,  și va avea loc vineri,  21 august 2015, începând cu orele 12.00, la sediul Instituției Prefectului jud. Covasna. . .

La eveniment vor participa, alături de domnul Cristian Cosmin, Secretar de Stat pe probleme de tineret din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, conducerea Instituției Prefectului jud. Covasna, reprezentanți ai autorităților județene și locale cu atribuții în domeniul tineretului, cât și reprezentanți ai organizațiilor de tineret.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail