. . Primarul oraşului Sfântu Gheorghe a mulţumit celor care au participat la ediţia de anul acesta a Zilelor oraşului, pentru modul civilizat prin care au ales să petreacă.

Antal Arpad a spus că anul acesta este prima dată când spaţiile verzi, chiar şi cele care nu au fost îngrădite, au fost neatinse de petrecăreţi, făcând ca adiţia de anul acesta a Zilelor Sfântu Gheorghe să fie cea mai reuşită, din acest punct de vedere. „Am fost foarte plăcut surprinşi de faptul că spaţiile verzi din oraş au rămas intacte, chiar şi acelea care nu au fost protejate. Noi întotdeauna încercăm să protejăm spaţiile verzi, dar nu reuşim să le protejăm pe toate. Le mulţumesc şi participanţilor şi cetăţenilor oraşului că au dat dovadă de civilizaţie. În fiecare an mai sunt câteva distrugeri, dar anul acesta chiar nu a fost nimic”, a spus primarul oraşului, Antal Arpad.

În acelaşi context, din cauză că au fost primite reclamaţii cu privire la amplasarea jocurilor pentru copii pe malul Oltului, primarul oraşului a dorit să atragă atenţia că nu organizatorii au mutat acele jocuri electronice în locaţia menţionată, ci comercianţii au ales să închirieze spaţiul privat, pe care şi-au desfăşurat activitatea. „Nu este proiectul oraşului. Noi am oferit pentru acele jocuri un spaţiu civilizat în oraş, lângă Sala Sporturilor în Simeria, nu au acceptat acel spaţiu, şi au închiriat de la un privat acel teren. Faptul că acolo era noroi, nu este problema primăriei. Nu avem cum să ducem nici pietriş pentru că nu este terenul primăriei. Din acest punct de vedere, acel părculţ  nu a fost parte a Zilelor Sfântu Gheorghe. Nu noi trebuie să fim traşi la răspundere că a fost noroi”, a spus Antal Arpad.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail