Împreună cu domnii Vasile Blaga, co-preşedinte şi Marian Petrache, secretar general, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu va fi prezentă vineri pentru a treia oară în Sfântu Gheorghe.

. .
Întâia dată a fost în vara lui 2011,  când a lansat cartea la care a fost co-autoare, „Medierea, oxigen pentru afaceri” şi a avut întâlniri cu membri şi simpatizanţi liberali din localitate. A doua oară a fost în primăvara lui 2012, când lansarea candidaţilor liberali pentru Consiliul Local Sfântu Gheorghe s-a făcut în prezenţa şi cu sprijinul acesteia, pe atunci reprezentanta PNL în Biroul Electoral Central.
De fiecare dată ne-a impresionat prin naturaleţe, viziuni clare şi tranşante, fără urme de politicianism vetust, demonstrând clar o atitudine excelentă şi proactivă. Iar organizaţia din Sfântu Gheorghe nu a rămas datoare, susţinând-o de fiecare dată la Congresele sau Conferinţele Naţionale ale partidului, fie că a fost vorba de poziţia de vicepreşedinte sau onoranta postură de preşedinte al PNL, în urma alegerii domnului Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României.
Vineri revine pentru a treia oară şi va participa la o şedinţă de Birou Politic Judeţean, apoi conferinţă de presă, iar de la ora 15 va avea loc o întâlnire cu membri şi simpatizanţi liberali din judeţ, la Biblioteca Judeţeană, Sala Albastră. Intrarea este liberă şi oricine este binevenit la întâlnire. Poftiţi, oameni buni!

 

Mădălin Guruianu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail