O delegație a Clusterului regional . . Transylvania Textile&Fashion” va participa zilele acestea la târgurile  „Techtextil” și „Texprocess” , derulate în Frankfurt.

13 reprezentanți ai Clusterului regional „Transylvania Textile&Fashion” vor vizita începând de astăzi și până joi, 7 mai (a.c.), la târgurile „Techtextil” și „Texprocess”, în cadrul cărora vor fi prezentate textile tehnice, componente de prelucrare și elemente specifice acestei industrii.

„13 membri ai Clusterului <<Transylvania Textile&Fashion>> vor vizita expoziția de textile tehnice și de echipamente și elemente de procesare, de la Frankfurt, iar pe 6 mai vom avea întâlniri cu diverse firme participante, ne vom întâlni și cu institute de cercetare. Eu consider că viitorul industriei textile este în textile tehnice și de aceea este important să fim conectați cu ceea ce se utilizează și se întâmplă în acest domeniu. Sunt o mulțime de posibilități de utilizare a acestor textile tehnice și vrem să fim la curent și, eventual, să găsim și oportunități de afaceri”, a declarat ieri managerul clusterului regional „Transylvania Textile&Fashion”, Bogyo Mirela.

Aceasta a precizat că în luna august, reprezentații clusterului vor participa la târgul internațional de modă ce va avea loc în Copenhaga, iar în septembrie, vor vizita expoziția „Int’l Apparel Sourcing Show”.

În ceea ce privește activitatea clusterului „Transylvania Textile&Fashion”, din perioada următoare, managerul Mirela Bogyo a precizat că la jumătatea acestei luni, se vor derula sesiuni de formare în diverse domenii.

Clusterul „Transylvania Textile & Fashion” a fost înființat în anul 2012, iar viziunea sa de dezvoltare constă în crearea unui mediu în domeniul industriei textile și de confecții din Regiunea Centru, care prin formarea unui sistem de relații și a lanțului de valoare, cu asigurarea unui management de calitate să pună bazele dezvoltării durabile a regiunii.

Informații suplimentare privind activitatea clusterului pot fi aflate accesând site-ul acestuia, http://www.transylvaniatextile.com/.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail