. .

Majoritatea pensiunilor covăsnene din reţeaua Asociaţiei Naţionale de Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) sunt deja rezervate pentru 1 Mai.

 Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC) – filiala Covasna, Daragus Attila, ne-a spus ieri că în momentul de față, pensiunile covăsnene din reţeaua ANTREC sunt rezervate în proporție de 98%, pentru 1 Mai, iar rezervările sunt făcute, în mare parte, de persoane din sudul țării.

Pachetele pregătite sunt similare celor de anul trecut, în oferte fiind incluse și deplasări, excursii: „Avem meniuri diversificate, dar punem și cuptoare, grătare, la dispoziția turiștilor. Oferim și ieșiri, deplasări la Sfântu Gheorghe, la Lacul Sfânta Ana”, a spus președintele ANTREC Covasna, Daragus Attila, care este și primarul comunei Turia.

Serbare câmpenească,  la Turia

Acesta a precizat că de 1 Mai, la Turia va avea loc o serbare câmpenească, în organizarea Primăriei Turia.

„Ca și anul trecut, vom organiza o serbare câmpenească de 1 Mai, vineri, serbare la care este binevenită toată lumea, participarea fiind gratuită. Noi pregătim trei sute de litri de tocană de ciolane”, a spus Daragus Attila.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail