Clubul Copiilor Baraolt a organizat sâmbătă, 18 aprilie 2015 ediția a XIX- a concursului de dans modern „CUPA BARAOLTULUI” la care au participat peste 500 de copii din Romania și un echipaj din Ungaria.

Cele 102 de  producții cum ar fi dans clasic, aerobic, dans de caracter, majorete, dans tematic, dans modern au fost un succes pentru Clubul Copiilor Baraolt și nu numai,  iar juriul a avut un rol foarte greu de a selecta locurile câștigătoare dintre aceste coregrafii extreme de bine realizate.

Eu felicit echipa organizatoare,  o echipă mică,  dar cu un suflet mare și toată comunitatea din Baraolt pentru dăruirea lor  pentru  ca echipajul Clubului Copiilor Baraolt să uimesacă România cu coregrafiile pe care Doamna  Profesoară  Dimeny Olga le pregătește de mai bine de 35 de ani. Totodată suntem mândri de clasarea pe locurile fruntașe a tuturor echipajelor din județul Covasna, celor de la Palatul Copiilor Sf. Gheorghe, Cluburile Copiilor Covasna, Întorsura Buzăului și Tg. Secuiesc.

Pot să afirm că este unul  dintre cele mai tari concursuri de dans modern din Romania la nivel de Palate și Cluburi .

Mulțumesc Inspectoratului Scolar Județean Covasna, MECS, Consiliul Județean, Direcției Județene  pentru  Tineret  și Sport Covasna , Liceului Tehnologic „Baroti Szabo David” pentru sprijinul acordat, părinților, echipajelor participante, juriului și comunității locale.

Kerekes Jeno,

. . Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail