La data de 28 martie 2015, în jurul orei 17:40, poliţiştii din Baraolt aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au oprit pe DC 44 în localitatea Băţanii Mari, un autoturism condus de către numitul S. A. de 30 de ani.

 

 Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul din Baraolt pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

. .

           La data de 29 martie 2015, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Târgu-Secuiesc, au fost sesizaţi cu privire la faptul că numitul B. A. A. de 40 de ani a lovit cu autoutilitara pe care o conducea, poarta de acces a unui imobil.

 

            În urma verificărilor s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Târgu Secuiesc în vederea recoltatării de probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

 

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail