. . Asociaţia de tineret Ecou organizează, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, seara de jazz. Potrivit organizatorilor, trei trupe de jazz vor urca pe scena Clubului Energy din oraş.

Sâmbătă seară, în a doua zi a festialului Zilele Sfântu Gheorghe, Asociaţia de tineret Ecou a pregătit o seară de jazz pentru iubitorii acestui stil de muzică. Snaps Vocal Band, Session Jazz Band şi Jimmy Czerkesz vor susţine câte un concert la Club Energy din Sfântu Gheorghe, timp de trei ore.

S-ar putea spune că sâmbătă seară va fi seara Czerkesz, deoarece va cânta atatât  Bella Czerkesz – tatăl, cu trupa Session Jazz Band, cât şi fiica acestuia, Emese Czerkesz cu trupa Snaps Vocal Band şi fiul, Jimmy Czerkesz. Alături de Emese şi Jimmy se a alătura o voce feminină foarte apreciată în Sfântu Gheorghe, Luiza Zan.

Preţul unui bilet este de 10 lei, fiind deja puse spre vânzare la Biroul de Evenimente Culturale.

„A cânta cu Jimmy Czerkes este epuizant. Îţi trebuie un aport energetic superior. El dă pe scenă absolut tot ce are la capitolul energie interioară şi publicul se consumă în timpul concertului şi fizic şi emoţional. Abia aştept şi concertul cu Snaps pentru că am fost martoră la o repetiţie şi am rămas foarte plăcut impresionată”, a declarat Luiza Zan.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail