Ajunsă  anul acesta  la cea de-a opta ediţie, importanta  activitate  expoziţională care  este ,,Transylvania Tourism Fair” (TTF) se va desfăşura  în perioada 2729 martie 2015 în incinta impozantului Centru dedicat unor asemenea manifestări de anvergură, anume Braşov Business Park.

   Mâine la ora 12,00 are loc festivitatea de Deschidere oficială a Târgului regional de turism, organizat de Patronatul ANAT şi de Primăria Braşov.

Ediţia a VIIIa a unei manifestări expoziţionale de succes

    Unul dintre principalii organizatori ai evenimentului, cunoscutul om de afaceri Sorin Dencescu, patronul  firmei braşovene ,,Kron-Tour” şi preşedintele Regiunii Centru a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) – mai vechea noastră cunoştinţă de la ediţiile anterioare  ale Târgului, la care ziarul ,,Mesagerul de Covasna” a fost mereu prezent – ne spunea că ,,Transylvania Tourism Fair”  face parte integrantă din calendarul activităţilor  de profil, având în ultimii ani ecou şi peste hotare.

    La fiecare ediţie a manifestării  expoziţionale amintite, care vizează cu precădere organizaţiile din domeniul turismului aflate în judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, au luat şi iau în continuare parte şi tour-operatori, firme, agenţii, simpli cetăţeni  din întreaga ţară, chiar şi din afară,  ce manifestă interes pentru o asemenea activitate de loisir, de  petrecere plăcută şi reconfortantă a timpului liber.

Un “Exhibition Brand”

   TTF, cum i se spune prescurtat, reprezintă deja un ,,Exhibition Brand”, care se adresează autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism, agenţiilor de voiaj, tour-operatorilor, managerilor staţiunilor, complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, dar vizează şi activitatea editurilor şi publicaţiilor din turism, băncilor şi societăţilor de asigurări, companiilor aeriene etc.

       Evenimentul  beneficiază an de an de un interes crescut în rândul populaţiei, dar şi al presei scrise şi audiovizuale. Ca atare, vineri, 27 martie a.c. în sala Brâncuşi va avea loc o Conferinţă  de presă dedicată evenimentului, la care vom fi şi noi prezenţi spre a ne informa concetăţenii. Se ştie în acest context că  firme, organizaţii, asociaţii de turism din judeţul Covasna au luat mereu parte la ,,Transylvania Tourism Fair”.

    După  Festivitatea inaugurală  vă  recomandăm un interesant Seminar ETIS, intitulat ,,Management inteligent al destinaţiei pentru un Turism durabil ( care se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 15.00 în Sala Luchian).

   Din câte am fost informaţi de către organizatori, la această ediţie va lua parte ca expozant  şi oraşul-staţiune Covasna – supranumit al ,,Celor o mie de de izvoare de sănătate”(marcă înregistrată) – urbe care a şi dat numele judeţului nostru, entitate prezentă  cu un stand propriu.

                                 Oferte pentru  minisejururi  de Paşte şi 1 Mai

      Cum nu mai este  foarte mult timp  până la Sărbătorile Pascale (anul acesta cele catolice şi ortodoxe  sărbătorindu-se la un interval de o săptămână), respectiv pe 5 şi şi 12 aprilie 2015 au apărut tentaţii pentru  scurte sejururi.

     Ca de obicei în ultimii ani  de 1 Mai se preconizează o mini-vacanţă pentru bugetari,  aşa încât persoanele  interesate  vor putea găsi la Târgul de turism transilvan de la Braşov  şi  oferte privitoare la petrecerea câtorva zile liniştite, într-un cadru pitoresc în mijlocul naturii.  Deja pensiunile rurale din judeţul Covasna ce fac parte din ANTREC, dar şi hotelurile mai mari din zonă, ca şi alţi patroni de cabane şi hanuri  au pregătit pachete de cazare şi servicii pentru 3-4 zile, astfel că  turiştii au de unde alege.

Program bogat

   După cum ne-a informat ieri  colaboratoarea noastră  din partea organizatorilor,  Anca Zota, de la ,,Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions”, pe parcursul TTF vor avea loc o serie prezentări ale unor firme,  întâlniri ale profesioniştilor din domeniu, dezbateri pe teme de interes general, evenimente, concursuri, expoziţii, standuri ale unor meşteri populari, activităţi  foarte apreciate  de vizitatori.

    Persoanele  care vor trece pragul Centrului Braşov Business Park, aflat pe strada Ionescu Crum nr. 1 (în apropiere de hypermarket-ul ,,Carrefour” de pe Calea Bucureşti din municipiul de sub Tâmpa) pot alege la preţuri promoţionale în perioada Târgului, pachete  de vacanţă (sejur, circuit, city-break etc) atât în România, cât şi peste hotare. De asemenea, pe parcursul evenimentului vor avea loc diferite activități conexe și workshop-uri pentru specialiştii din turism.

    Programul TTF este următorul: vineri, 27 martie, între orele 11.00 – 20.00; sâmbătă, 28 martie,  şi duminică, 29 martie, de la 10.00  la 18.00.

   Intrarea este liberă !

Invitaţie ce trebuie onorată

   …Aşadar, dragi covăsneni pasionaţi de turism şi amatori de vacanţe atractive, mergeţi în acest weekend la Braşov  spre a vizitata ,,Transylvania Tourism Fair”, ca  să vă  faceţi o idee. De asemenea, vă puteţi lua pliante, broşuri, aflaţi itinerarii de călătorie noi,  aveţi oportunitatea de a achiziţiona  un pachet turistic ,,early booking” (cu plata integrală),  beneficiind astfel  de un discount atractiv.

   ,,Trust me”, că mă pricep…

                                                                                                Horia C. Deliu . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail