La data de 23 martie 2015, în jurul orei 05:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Breţcu au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 60 de ani cu privire la faptul că i s-au sustras 80 de litri de motorină din rezervorul unui autobuz.

            Din primele cercetări s-a stabilit că vehiculul în cauză a fost parcat pe raza localităţii Mărtănuş în perioada săvârşirii faptei.

            Cercetările sunt continuate în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • . .

            La data de 14 martie 2015 poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Barcani au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o motocositoare.

             În urma cercetărilor efectuate în cauză, făptaşul a fost identificat în persoana numitului C. C. M. de 29 de ani din judeţul Prahova.

             Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

**

La data de 23 martie 2015, în jurul orei 08:15, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 58 de ani cu privire la faptul că în noaptea precedentă,  persoane necunoscute i-au spart parbrizul autoturismului proprietate personală aflat în parcarea din spatele blocului în care locuieşte.

Tot la data de 23 martie 2015, în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 35 de ani cu privire la faptul că în noaptea precedent, persoane necunoscute i-au tăiat anvelopele autoturismului proprietate personală aflat în parcarea amenajată în spatele blocului în care locuieşte.

         Cercetările sunt continuate în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

IPJ Covasna

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail