Sportiva Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a fost aleasă să facă parte din lotul naţional al României care va participa, începând de astăzi, la Campionatele Balcanice indoor de la Instanbul.

Conform declaraţiilor făcute de antrenorul sportivei, participarea la proba de 3.000 de metri în sală la Campionatul Naţional de Atletism în sală care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, a fost o premieră pentru Claudia Bobocea. Totuşi, atleta a devenit dublă campioană naţională la probele de 1.500 şi 3.000 de metri, la Campionatul Naţional, ocupând prima treaptă a podiumului la ambele probe. „Nu a alergat în sală niciodată 3.000 de metri, deci e o noutate şi pentru noi şi pentru ea”, a declarat Valentin Anghel, antrenorul CSM Sfântu Gheorghe.
Sportiva a fost selectată de către Federeaţia Română de Atletism pentru a participa la proba de 3.000 de metri în sală la Campionatele Balcanice de sală de la Istanbul care încep astăzi.

. .

Potrivit Agerpres, lotul de 23 de sportivi care va pleca către Istanbul va fi format din următorii: la feminin: Ana Maria Roșianu, Andreea Ogrăzeanu- 60 m, Adelina Pastor, Angela Moroșanu- 400 m, Mihaela Nunu- 800 m, Florina Pierdevară- 1.500 m, Claudia Bobocea- 3.000 m, Ana Maria Nesteriuc- 60 mg, Florentina Marincu- lungime, Elena Panțuroiu- triplusalt, Lenuța Burueană- greutate, Pastor/Moroșanu/Nunu/Pierdevară- ștafeta de 4X400 m; la masculin: Cătălin Câmpeanu, Daniel Budin- 60 m, Cristian Radu, Adrian Drăgan- 400 m, CristianVorovenci- 800 m, Ioan Zăizan- 1.500 m, Andrei Ștefana- 3.000 m, Radu Ciobanu- 60 mg, Adrian Vasile- lungime, Alexandru Baciu- triplusalt, Andrei Gag, Toader Rareș- greutate.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail