Poliţia Oraşului Covasna a fost sesizată la data de 08 februarie 2015, în jurul orei 06:15, de către personalul medical de la camera de urgenţe a Spitalului Orăşenesc Covasna, cu privire la faptul că la camera de gardă, în urmă cu puţin timp, s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

 

. .

Poliţiştii care s-au deplasat la unitatea spitalicească l-au identificat pe numitul  B. C. de 57 de ani, domiciliat în comuna Zăbala, iar din primele verificări s-a stabilit că acesta a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa pe bicicletă pe raza comunei Zăbala. Bărbatul nu a putut da detalii cu privire la autoturismul în cauză, al cărui şofer a părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au reuşit în scurt timp identificarea autoturismului implicat în eveniment, precum şi a şoferului, în persoana numitului B. S. de 24 de ani, din Zăbala. Acesta a fost testat cu aparat etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul din oraşul Covasna pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub inluenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail