Asociația de Tineret Ecou” din Sfântu Gheorghe propune două evenimente speciale pentru sărbătorirea Zilei îndrăgostiților” și a Dragobetelui”:  Concertul Popas Band, din 14 februarie (a.c.) și o seară de folk,  cu participarea cantautorului Florian Debu.

. .

Asociația de Tineret „Ecou” din Sfântu Gheorghe pregătește un program special pentru a marca „Ziua Îndrăgostiților” și „Dragobetele”. Împreună cu Clubul „Energy” din municipiu, „Ecou” organizează sâmbătă, 14 februarie (a.c.), concertul „Popas Band”, iar pe 27 februarie (a.c.), între „Dragobete” și „Mărțișor”, va organiza, în aceeași locație, o Serată Muzicală Folk, cu participarea cantautorului Florian Debu.

„Pentru că februarie este o lună specială, vom organiza două evenimente la Clubul <<Energy>> din Sfântu Gheorghe. Deschidem  programul sâmbătă, pe 14 februarie (a.c.), cu un concert special <<Popas Band>>, una dintre cele mai bune trupe de coveruri din țară, trupă care ne-a încântat și în luna decembrie la <<Povestea din Ajun>> (…). Evenimentul de sâmbătă (n.r. – de la Clubul <<Energy>>) este puțin mai amplu, dar cel la care noi suntem coorganizatori este concertul <<Popas Band>>. Nu uităm  nici <<Dragobetele>> și nici apropierea de 1 martie, de <<Mărțișor>>, astfel că vinerea următoare, în data de 27 februarie (a.c.),  vom  organiza o Serată Folk, tot în <<Energy Club>>, o Serată Folk cu mai mulți cântăreți din Sfântu Gheorghe, amatori de folk și de muzică în genul celei de la Cenaclul <<Flacăra>>, și spre surpriza noastră  și spre marea  noastră bucurie, ne-a confirmat prezența Florian Debu, un folkist din Brașov”, a declarat Mădălin Guruianu, coordonator programe în cadrul Asociației de Tineret „Ecou”.

Potrivit acestuia, concertul „Popas Band” va avea loc sâmbătă, 14 februarie (a.c.), în Sala Mare a Clubului „Energy” din municipiu (situat pe Strada 1 Dec. 1918 Nr. 33), de la ora 22.00. Biletul de intrare, cu prețul de 10 lei, va putea fi achiziționat la fața locului.

La Serata Folk din data de 27 februarie (a.c.), intrarea va fi liberă:  „Nouă ne-ar plăcea foarte mult să fie acea atmosferă de cenaclu, unde dacă cineva are chitara la el și vrea să cânte, să cânte.  Am făcut în ultimii zece ani multe serate de genul acesta cu tinerii din <<Ecou>> și tot timpul se întind mult în noapte, și atmosfera este foarte, foarte plăcută”, a mai spus Mădălin Guruianu.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail