Vineri 30 ianuarie 2015, de la ora 20.00, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, s-a disputat meciul din cadrul Etapei a 8 – a, dintre echipele Bad Boys (Locul 4) şi Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Locul 7).

 

Partida a fost arbitrată în teren de Bernad Levente şi Dombi Szabolcs, masa oficială fiind asigurată de Baczó Bence şi Fekete Lehel.

Componenţa echipelor a fost următoarea: MNCR: Chiricescu Andrei, Chiricescu Andrea, Moldovan, Neagoe, Socaciu, Năstăsescu, Vlad Adrian, Vlad Zsiga, Albertfi, Buzea; Bad Boys: Bedő R., Szabó B.,  Bardocz R., Gazda Sz., Buceleanu L., Mireţ R., Szabó A.

Start de meci echilibrat în primul sfert al partidei, scorul după primele 8 minute de joc era de 15-8 în favoarea echipei Bad Boys. Sfertul al doilea s-a desfășurat într-o singură direcție, echipa Bad Boys a reușit să facă legea pe teren și a înscris 20 de puncte. Echipa MNCR a ratat foarte mult din majoritatea situațiilor (semidistanță, contraatac, aruncări libere etc.) reușind să înscrie numai 4 puncte. Astfel, tabela de marcaj indica la finalul acestui sfert scorul de 35-12 pentru Bad Boys.

Formaţia MNCR a forţat egalarea în sfertul al treilea reușind să-și adjudece acest sfert cu scorul de 13-7. Tabela de marcaj la finalul acestui sfert afișa scorul de 42-25 pentru echipa Bad Boys.

            În ultimul sfert al partidei echipa Bad Boys . . nu a forțat atacul și a gestionat foarte bine jocul în faza defensivă, consolidând în acest fel avantajul creat în primele trei sferturi. Ambele echipe au practicat un joc de baschet deschis cu multe faze frumoase care s-au finalizat cu puncte.

La finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul a fost de 55-37 în favoarea echipei Bad Boys, victorie pe deplin meritată în urma jocului bine organizat pe toate compartimentele (atac, apărare, pivot etc.).

După disputarea acestei etape, organizatorii Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, vor programa partea a doua a sezonului regulat în vederea desemnării primelor echipe care se califică în play off.

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.sepsikosar.ro

 

Coordonatorii echipei MNCR:

Andrea Chiricescu; Dan Buzea       

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail