. . Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat pe site-ul propriu că a publicat lista cuprinzând dosarele depuse și analizate în cadrul „Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului”. Conform aceleiași surse, începând de ieri, organizațiile neguvernamentale care au aplicat la program și au fost respinse pot depune contestații.
Administraţia Fondului pentru Mediu a organizat în perioada 10 iulie – 25 iulie 2014, o sesiune de finanţare pentru derularea de proiecte de educaţie şi conştientizare publică în domeniul protecţiei mediului. Conform informațiilor postate pe site-ul Agenției, www.afm.ro, „suma totală alocată pentru derularea programului a fost de 20.000.000 lei. Reprezentanţii societăţii civile au putut depune proiecte în valoare maximă de 1.000.000 lei şi au putut beneficia de finanţare nerambursabilă de 90 la sută din valoarea acestora”.
Pe site-ul AFM a fost publicată lista cuprinzând dosarele depuse și analizate în cadrul „Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului”. Începând de ieri, se pot depune contestațiile.
„Solicitanții organizațiile neguvernamentale care au fost respinși în program, au posibilitatea să depună contestaţii începând de luni, 12 ianuarie 2015, în termen de 5 zile calendaristice, de la data publicării pe site a rezultatelor”, se arată într-o informare postată pe site-ul Agenției Fondului de Mediu, www.afm.ro.
Pe site-ul amintit se poate găsi lista cu proiectele depuse, cea cu proiectele respinse și lista cu solicitanții ale căror cereri au fost înregistrate în afara sesiunii.
Și din județul Covasna au fost depuse câteva proiecte, acestea regăsindu-se pe listele postate pe site-ul AFM.
Informații suplimentare pot fi aflate accesând site-ul www.afm.ro, secțiunea „Programe finanțate” – „Educație Protecția Mediului”.
A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail