Peste 1.000 de pachete cu dulciuri și  nu numai au fost pregătite și oferite în dar, în preajma Crăciunului,  de Primăria Ozun, copiilor, vârstnicilor și familiilor nevoiașe din comună.

. . Și anul acesta, Primăria Ozun a pregătit, cu sprijinul mai multor sponsori, pachete cu dulciuri și alimente pe care le-a dăruit copiilor, persoanelor vârstnice și familiilor nevoiașe din comună, pentru a le aduce o mângâiere și o bucurie, în prag de sărbători.

„Noi de acum opt ani am început să cerem sponsorizări înainte de Crăciun pentru ca prin aceste sponsorizări să putem pregăti niște  pachete, cadouri, dulciuri pentru preșcolari și școlari și pentru nevoiași și vârstnici (…). Acum 8 ani, în 2007 am apelat prima dată la acele firme cu care noi am lucrat în timpul anului (…). Cu timpul, am început să primim sprijin de la mai mulți oameni, și ceea ce mă bucură foarte mult e că de vreo doi ani de zile  primim sponsorizări și de la persoane fizice, localnici ai comunei Ozun, pentru că oamenii au  înțeles că acești bani sunt folosiți pentru scopul în care i-am solicitat. Am reușit să realizăm aceste pachete în fiecare an, iar anul acesta am obținut aproape 10.000 lei”, a explicat primarul comunei Ozun, dr. Ráduly István.

Din acești bani, cu câteva zile înainte de Crăciun, a început pregătirea pachetelor ce urmau să fie oferite în dar. Anul acesta, peste 1.000 de pachete au fost distribuite, în întreaga comună:  „Cu două zile înainte de Crăciun, colegii mei împachetează, iar eu scriu o scrisoare în limba română și în limba maghiară, pentru ca oamenii să primească nu numai ceva material, fizic, ci și sufletește. Noi ne simțim bine, dacă putem să dăruim. Consider că rolul unui primar constă și în acest lucru: să facă să fie pentru toată lumea Crăciun, să se bucure fiecare de această sărbătoare și să primească (…). Ceea ce este important  este ca nu numai cu prilejul Crăciunului să menținem acea dragoste și acel respect față de ceilalți, dar și pe tot parcursul anului”, a spus primarul Ráduly István.

Acesta a organizat ieri o întâlnire la care au fost invitați sponsorii, susținătorii acestei acțiuni și nu numai, pentru a le mulțumi pentru sprijin și implicare.

Ana Alina Costache 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail