Update: 

 Reprezentanții IPJ Covasna  informează  asupra faptului că judeţul Vrancea a intrat şi el sub avertizare meteo de cod roşu, astfel că traficul pe DN 2 D la ieşirea din localitatea Ojdula spre acest judeţ este restricţionat începând cu ora 09:00 pentru toate categoriile de autovehicule. Aşadar, pe acest drum se circulă în condiţii de iarnă până în localitatea Ojdula.
În zonă au fost amplasate panouri de avertizare, iar acolo se află poliţişti care acţionează pentru informarea şoferilor.
Se recomandă şoferilor prudenţă maximă şi să evite sau să amâne în această perioadă, deplasările care nu prezintă urgenţă.
**

Reprezentanții IPJ Covasna  informează  asupra faptului că, având în vedere atenţionarea meteorologică de cod roşu emisă pentru judeţul Buzău, traficul pe DN 10 la intrarea în acest judeţ este restricţionat pentru toate tipurile de autovehicule, începând cu ora 08:30.

 

Aşadar, pe acest drum (DN 10), pe raza judeţului Covasna se circulă în condiţii de iarnă, însă doar până la limita cu judeţul Buzău.

. .

Pe toate categoriile de drumuri din judeţul Covasna se crculă în condiţii de iarnă, astfel că se recomandă şoferilor maximă prudenţă.

Vă vom ţine la curent pe măsură ce situaţia se modifică.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail