Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin Biroul EURES oferă 30 de posturi vacante pentru asistenţi medicali generalişti în Germania.

Aceste posturi sunt oferite prin intermediul programului de mobilitate profesională Primul tău loc de muncă prin EURES (Your Fist EURES Job), care se adresează tinerilor europeni cu vârsta cuprinsă între 18 – 30 ani interesati să-şi găsească un loc de muncă  într-un alt stat membru U.E. decât  ţara lor de origine şi angajatorilor, în special intreprinderilor mici şi mijlocii interesate să-şi găsească candidaţii potriviţi pentru ocuparea posturilor vacante.

Pentru această ofertă pot aplica tineri cu calificare incheiată de asistent medical generalist, atât persoane care au cunoştinţe de limba germană, de preferinţă A2, cât şi persoane care nu au cunoştinţe de limba germană. . . Termenul limită de aplicare pentru această ofertă este 15 aprilie 2015 pentru candidaţii care au cunoştinţe de limba germană şi 15 ianuarie 2015 pentru cei care nu au cunoştinţe de limba germană.

Candidaţii vor trece printr-un proces de preselecţie. Persoanele preselectate vor beneficia de o săptămâna de practică în Germania.

Mai multe detalii şi informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Covasna, de la consilierul EURES din Sfântu Gheorghe, Str.Gen.Grigore Bălan nr. 14, et.4, camera 46, sau la nr. de telefon 0267/312157 int.119.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail