La data de 30 octombrie 2014, în jurul orei 09:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Secuiesc aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au oprit pe strada Petofi Sandor din municipiu o autoutilitară înmatriculată provizoriu care era condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna Cernat.

            În urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea autorizaţiei provizorii de circulaţie era expirată.

            În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

**

Tot la data de 30 octombrie 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Barcani au oprit pe Drumul Comunal 22, un tractor care era condus de către un localnic în vârstă de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tractorul nu era înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui vehicul neînregistrat sau neîmatriculat şi conducere fără permis.

IPJ Covasna

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail