Capitala  României găzduiește, în perioada 26-28 septembrie a.c., două evenimente importante din lumea artelor marțiale: Cupa Mondială pentru cadeți (U12) și Campionatul Balcanic de ju-jitsu, organizate de Federația Română de Arte Marțiale.

La aceste competiții care se desfășoară în sala nouă a Complexului Sportiv Dinamo, Clubul Sportiv Municipal (CSM)  Sf.Gheorghe participă cu 8 sportivi pregătiți de antrenorul Oltean Petru.  Astfel, la Cupa Mondială de Ju-Jitsu vor concura Lascu Vlad- cat. 41kg,  Găban Anita-cat.57 kg și Fejer Richard-cat. 60 kg, în timp ce la Campionatul Balcanic de ju-jitsu  se vor întrece Codreanu Vlad-cat. 62 kg, Vaida Robert-cat. 77 kg și Păncescu Alin-cat+94kg. Totodată, la Open Balcanic de Ju-Jitsu vor participa Bejenaru Vasile-cat -85 kg și Păncescu Alin-cat +94 kg

„Toate cheltuielile de deplasare la aceste  competiții sunt acoperite de club.  Pe această cale mulțumim domnului director George Carcadia pentru sprijinul și încrederea acordată” a declarat antrenorul Oltean Petru.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail