Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, la sfârșitul săptămânii trecute, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier.

 Din cercetările efectuate s-a stabilit că numita M. I de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul. Gen. Grigore Bălan, a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat cu partea dreaptă două autovehicule care erau parcate regulamentar pe sensul său de mers, iar la aproximativ 10 metri distanţă, în încercarea de a parca maşina, a acroşat un alt autovehicul parcat.

Conducătorea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de  0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la Spitalul Judeţeanm din Sfântu Gheorghe unde i s-a recoltat o  probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se continuă cercetările sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail