Timp de trei zile, la Întorsura Buzăului se desfășoară două competiții sportive de tradiție pentru această zonă: Cupa Buzaielor la Baschet și Cupa Buzaielor la Tenis de câmp.

Astăzi se desfășoară ediția a V-a a Cupei Buzaielor la Baschet, competiția urmînd să aibă loc  în Sala de Sport „Valeriu Bularca” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 18.00.  Organizatorii  întrecerii sportive sunt Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna şi Primăria Întorsura Buzăului.

 

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp

 

În organizarea Asociaţiei Sportive „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în perioada 14-15 iunie a.c. se desfășoară a  doua ediţie a „Cupei Buzaielor la Tenis de Câmp”, programată la Sala de Sport „Valeriu Bularca”, din oraşul Întorsura Buzăului.

Constantin Iagăr, reprezentantul organizatorilor, a declarat că acest eveniment  sportiv se adresează jucătorilor amatori de tenis de câmp din zona Buzaielor, cu vârsta minimă de 18 ani. Cei interesați se mai pot înscrie astăzi,  la numărul de telefon 0744.485.371. Pentru jocul de simplu, numărul participanţilor este limitat la 16 jucători, iar pentru partidele de dublu- la 8 echipe.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp este un proiect sportiv care promovează în rândul tinerilor şi adulţilor atât tenisul de câmp, cât şi un stil de viaţă sănătos, prin implicarea în activităţi sportive a locuitorilor din zona Depresiunii Întorsura Buzăului.

Competiţia se va desfăşura după următorul program: sâmbătă,   14 iunie, începând cu ora 08:30-  jocurile de simplu; duminică,   15 iunie 2014, începând cu ora: 08:30- jocurile de dublu pentru echipele asociaţiilor, instituţiilor şi culuburilor din zonă; şi Festivitatea de premiere.

Cupa Buzaielor la Tenis de Câmp, ediţia a II -a, este organizată de Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe şi cu sprijinul financiar al Consilului Judeţean Covasna.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail