Săptămâna viitoare are loc deschiderea expoziţiei de wellness şi servicii conexe – „Expo Sfântu Gheorghe Wellness”. Cei interesaţi să participe ca expozanţi se mai pot înscrie încă.

 

Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna şi Transilvania Tourist Service, în perioada 1-4 mai, în incinta Colegiului „Székely Mikó” din municipiu.

 Evenimentul face parte din programul Zilelor Sfântu Gheorghe -însă are buget separat.

 „Va fi o expoziţie ce nu a avut încă loc şi care se pare că va fi un real succes, dacă e să ne luăm după înscrieri”, a precizat ieri, preşedintele CCI Covasna, Edler Andras Gyorgy, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, până în momentul de faţă s-au înscris peste 30 de expozanţi: agenţii de turism, firme ce oferă servicii şi produse de terapie şi masaj sau cosmetice, producători și comercianți de produse destinate petrecerii timpului liber (telescoape, piscine, saune etc). La eveniment vor fi expuse şi mijloace de transport – utilizate în scop de relaxare, sau care facilitează ajungerea la destinația propusă în vederea petrecerii timpului liber. Potrivit preşedintelui CCI Covasna, vor putea fi văzute şi câteva autoturisme, fabricate în diferite perioade de timp.

Expozanţi din judeţ şi nu numai

Expozanţii sunt din judeţ, dar şi din afara judeţului: „Vor veni expozanţi şi de la Sovata (…) dar şi de la Societatea Naţională a Sării, care o să prezinte, credem noi, tot felul de produse interesante din sare”, a spus preşedintele CCI Covasna, Edler Andras. Acesta a precizat că la eveniment vor participa şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei, Secţiunea Română-Maghiară, precum şi o organizaţie care reprezintă interesele firme de turism din Ungaria.

„Şi municipiul Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna va fi reprezentat la expoziţie. Inclusiv localităţile înfrăţite au câteva standuri. Şi pentru că vrem să prezentăm bogăţiile din această zonă, va fi şi un stand mai mare cu wellness secuiesc”, a mai spus preşedintele CCI Covasna.

Cei care doresc să participe ca expozanţi se mai pot înscrie încă. Cei interesaţi pot rezerva online standurile sau suprafețele dorite, accesând site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, www.ccicov.com, secţiunea „evenimente”. În interiorul Colegiului „Szekely Miko”- în sala de expoziţii locurile sunt deja ocupate, însă sunt disponibile locuri în exterior: „În interior avem toate locurile ocupate, în sala de expoziţii, dar afară avem curtea destul de mare, unde mai sunt locuri şi încercăm, în limita posibilităţilor să rezolvăm problemele fiecărui expozant”, a explicat preşedintele CCI Covasna, Edler Andras Gyorgy.

Intrarea vizitatorilor se va face pe bază de bilet, biletul având prețul de 1 leu. Ei vor putea participa la o tombolă şi vor putea câştiga diverse premii oferite de unii expozanţi.

Expoziţia va putea fi vizitată după următorul program: joi, 01.05.2014: orele 12.00- 20.00; vineri, 02.05.2014: orele 10.00- 20.00; sâmbătă, 03.05.2014: orele 10.00- 20.00
duminică, 04.05.2014: orele 10.00- 18.00.

„La deschiderea evenimentului vor fi prezente oficialităţile din judeţul nostru şi nu numai. Va fi prezent domnul Antal Árpád, primarul municipiului, domnul Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, dar şi consulul de la Miercurea Ciuc”, a spus preşedintele CCI Covasna.

Informaţii în legătură cu acest eveniment şi detalii privind condiţiile şi taxa de participare ca expozanţi  pot fi aflate accesând site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, www.ccicov.com.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail