Astăzi, de la ora 17:00, Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene găzduieşte o întâlnire cu peste 30 de membri ai PDL, printre care şi cei doi candidaţi la europarlamentare  Monica Macovei şi Dragoş David.

Scopul vizitei este de a aduna atât membri PDL din judeţ, cât şi cetăţeni interesaţi de actualele probleme ale naţiunii într-o dezbatere ce doreşte să expună problemele economice şi politice cu care România se confruntă în momentul de fată. În cadrul acestei întâlniri, Actualul europarlamentar, Monica Macovei alături de cei doi aspiranţi la acelaşi post, vor încerca să găsească soluţii şi strategii economico-politică ale partidului pentru viitor şi propuneri de guvernare eficiente.

„Se va organiza o adunare cu membri de partid şi cu alţi cetăţeni care vor să vină, să asculte ce au de spus aceşti doi reprezentanţi de vârf ai noştri,  şi eventual să pună întrebări. Va fi o dezbatere interesantă legată de problemele economice cu care se confruntă România la momentul de faţă.”, a explicat preşedintele PDL Covasna, Codruţ Opaiţ.

Printre cei mai impotanţi vorbitori de la întâlnire se numără europarlamentarul Monica Macovei, aspirantul la postul de europarlamentar, Dragoş David, candidatul propus pentru prezidenţiale Cătălin Predoiu şi primarul oraşului Braşov, George Scripcaru.

D.M.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail