Asociația de Tineret Ecou vă invită la Sala Arta a Teatrului „Andrei Mureșanu, vineri de la 7 seara, la o serată muzicală folk, intitulată „De dragoste”, în care Mircea Bodolan va cânta melodiile sale nemuritoare, unele de pe vremea Cenaclului Flacăra al lui Adrian Păunescu, iar actrița Duța Guruianu va presăra recitalul cu versuri din poetul basarabean Grigore Vieru.

După întâlnirea de la începutul lunii cu Nicu Alifantis, și cea din decembrie cu Mircea Vintilă, credem că este o bună ocazie pentru publicul iubitor de folk să se bucure de muzică și poezie de calitate, la final de lună martie, imediat după Ziua Internațională a Poeziei și în așteptarea aniversării marelui nostru poet Nichita Stănescu.

„Rănitul dintre linii”, „Mătrăguna” și „Cântecul Ofeliei” se numără printre cele mai îndrăgite melodii ale cant-autorului Mircea Bodolan, muzician și actor român, care a jucat pentru o vreme chiar și la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe.

Prețul biletelor este accesibil, 20 de lei adulți și doar 7 lei elevi și credem că este una dintre ofertele faine de petrecut seara de vineri, 28 martie.

Mădălin Guruianu

Coordonator Program

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail