Trupa de teatru Osono va prezenta mâine piesa „Chipul din oglinda apei”, titrată în limba română.

La spectacolul ce are loc la Sala „Gábor Áron” a Bibliotecii Judeţeane „Bod Peter” din Sfântu Gheorghe, de la ora 19.00, vor fi prezenţi şi oaspeţi din Piteşti, respectiv   directoarea şi profesoara care se ocupă de clasa de teatru de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din localitatea argeşeană, care şi-au arătat intenţia de a invita Trupa Osono la un festival organizat în noiembrie, la Piteşti.

Anul acesta, trupa de teatru Osono aniversează 20 de ani de existenţă. Directorul Fazakas Misi a declarat că de la înfiinţarea Osono şi până în prezent  în trupă au activat 120 de tineri, dintre care 35 au devenit oameni de teatru, actori, regizori, dramaturgi, dansatori şi coregrafi.

De-a lungul timpului, Osono a câştigat premii numeroase şi importante, însă, aşa cum a declarat în mai multe rânduri directorul trupei de teatru, Fazakas Misi, „cel mai mare şi preţios premiu sunt spectatorii fideli din Sf. Gheorghe şi din diverse colţuri ale ţării şi ale lumii, pe unde această trupă a ajuns cu spectacolele şi workshop-urile sale”.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail