Cei care au cumpărat bilete de tren online de pe site-ul cfrcalatori.ro, au acum posibilitatea să le schimbe.

CFR Călători a anunţat zilele acestea printr-un comunicat de presă, că platforma de vânzări online a companiei permite schimbarea biletelor deja cumpărate prin utilizarea funcţiei „Modificare date călătorie”.

Potrivit comunicatului, noua funcţie permite schimbarea datei şi orei călătoriei, categoriei de tren (IC, IR şi R), clasei de rezervare, precum şi schimbarea rutei în condiţiile în care staţiile de plecare şi destinaţie, numărul călătorilor, categoria de călători şi numele acestora de pe biletul iniţial rămân neschimbate.

„Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 12 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (24h înainte de ora aleasă pentru plecare)”, se arată în comunicatul de presă.

Conform sursei citate, după operarea modificării cu achitarea eventualelor diferenţe tarifare, biletul iniţial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de email în format pdf.

Informaţii suplimentare pot fi aflate accesând pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Cumpărare bilete CFR. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail