Pentru  angajaţii  societăţii RHM Pants SRL din localitatea Estelnic, parte a grupului Dr. Dietrich Bock & Partner, din care mai fac parte TTC şi RGT Sf. Gheorghe precum şi Platanus Baraolt, ziua de vineri a avut o semnificaţie deosebită ca urmarea a faptului că,  în această zi, alături de oaspeţii prezenţi la eveniment  au sărbătorit împlinirea a  20 de ani de la inaugurarea primei fabrici de pantaloni cu capital nemţesc, din  judeţul Covasna.

În cuvântul său de deschidere, dr. Dietrich Bock, managerul grupului de companii Dr. Dietrich Bock&Partner a vorbit, cu zâmbetul pe buze, despre perioada de început a activităţii la RHM Pants, ce-a fost ca „o mare aventură, numai dacă i-au în calcul faptul că nu exista nici măcar legătură directă la telefon sau fax”, precum şi despre evoluţia acesteia, dar şi a celorlalte societăţi din cadrul  grupului, pe parcursul celor 20 de ani.

Astfel, dacă în toamna anul 1992  societatea a  pornit la drum cu un efectiv de 45 de salariaţi, astăzi, în halele de producţie de la Estelnic, care au fost modernizate în vara acestui an,  lucrează  un  număr de 750  angajaţi din comună şi din localităţile învecinate, care produc zilnic nu mai puţin de 4.500 de pantaloni din gama jeans şi clasic.  La moment aniversar, meritele celor aproximativ 30 de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în fabrică, încă de la început, le-au fost răsplătite prin acordarea unor diplome, personal de către managerul grupului de companii Dr. Dietrich Bock&Partner, domnul  Dietrich Bock.

Acesta  a ţinut să precizeze că, în prezent, în cele patru societăţi ale grupului care îşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru, lucrează 1850 de salariaţi care confecţionează,  într-un an, în jur de 2  milioane de pantaloni  pentru cele mai renumite mărci şi la cele  mai înalte standarde de calitate.

Cu această ocazie, Dr. Dietrich Bock a adresat mulţumiri tuturor celor care, de-a lungul timpului, şi-au adus contribuţia la lansare şi creşterea grupului de firme pe care îl reprezintă, respectiv reprezentanţilor autorităţilor locale, ai  instituţiilor  publice şi ai băncilor cu care colaborează, şi, în mod special, fiecărui angajat  care, aşa cum a afirmat şi într-un interviu acordat ziarului nostru,  anul trecut, reprezintă cele mai importante „valori” .

Maria Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail