În cadrul conferinţei de presă de ieri, prefectul judeţului, Codrin Munteanu, a oferit câteva informaţii în legătură cu starea organizării alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

„Suntem în faza de iniţiere a primelor măsuri şi am procedat la organizarea primelor structuri care vor fi implicate în procesul de organizare a alegerilor pentru Parlament, respectiv, pe de-o parte, structura care se va ocupa de procesul electoral, Biroul Electoral Judeţean, unde sunt patru membri (…), pe de altă parte, în ceea ce priveşte procesul strict tehnic organizatoric al alegerilor, am constituit primele structuri care se vor ocupa de alegeri, respectiv Comisia Tehnică Judeţeană Covasna (…) şi Grupul Tehnic al Comisiei Tehnice. Grupul tehnic are o activitate permanentă”, a explicat prefectul Codrin Munteanu.

Acesta a precizat că  primarii şi secretarii unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Covasna, care acţionează ca reprezentanţi ai statului şi intră în această calitate în exerciţiul atribuţiilor, au fost instruiţi cu privire la organizarea alegerilor de la începutul lunii decembrie.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail