În data de 30 septembrie, forţe poliţieneşti din cadrul Serviciilor de Ordine publică şi Rutier, în colaborare cu cadre ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Covasna au executat o acţiune în sistem integrat în traficul rutier, precum şi în zonele şi mediile de interes operativ despre care se deţineau date şi informaţii că există posibilitatea producerii unor evenimente negative.

Efectivele, în număr de 61 persoane, au fost coordonate de către I.P.J. Covasna, executând 581 controale pe parcursul cărora au fost verificate 3 societăţi comerciale care au ca obiect de activitate transport persoane în comun şi în regim de taxi, de asemenea au fost executate alte 235 de verificări în traficul rutier.

În urma activităţilor intreprinse a fost depistată o persoană care conducea autoturismul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, totodată au fost aplicate 234 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.220 lei, au fost reţinute în vederea suspedării 5 permise de conducere şi ridicate 4 certificate de inmatriculare, 5 persoane au fost sancţionate pentru încălcarea regulilor de convieţuire socială, fiindu-le aplicate sancţiuni la L-61/91 în valoare de 1.300 lei.

În perioada desfăşurării acţiunii nu au avut loc evenimente deosebite.

Ca urmare a modului în care a fost organizată şi coordonată actiunea aceasta a avut efectul scontat asupra celor controlaţi şi a altor persoane din mediul ambiant având rol de descurajare a acelor persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail