Olimpici din judeţele Covasna, Braşov, Harghita şi Mureş vor fi aduşi împreună în cadrul evenimentului Excelenţele Noastre, o gală a excelenţei în educaţie. Evenimentul este organizat de Radio Tg. Mureş, pe 28 septembrie.

Gabriel Moise, absolvent al Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Sf.Gheorghe. Foto: www.radiomures.ro

Gala “Excelenţele noastre” va avea loc pe  28 septembrie, de la ora 18.00, la Sala Studio a Universităţii de Arte din Târgu-Mureş. În cadrul evenimentului vor fi elogiaţi cei mai buni elevi din patru judeţe, printre care şi Covasna, care în anul şcolar 2011-2012 au obţinut cele mai bune rezultate la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, la diverse discipline.

„Radio România Tg. Mureş, post public regional, îi va aduce împreună pe cei mai buni dintre cei buni, olimpici naţionali şi internaţionali, din judeţele Braşov, Harghita, Covasna şi Mureş , din anul şcolar 2011-2012, liceeni care au în dreptul numelor lor premii importante la concursuri în ţară dar şi în străinătate, tineri pentru care EXCELENŢA este mai mult decât un superlativ:  este convingerea că dacă excelezi  într-un anumit domeniu este imposibil să nu reuşeşti, dacă pui suflet şi pasiune în ceea ce alegi să faci în viaţă vei ajunge sus, indiferent de obstacolele întâlnite în cale”, se arată într-un comunicat de presă transmis recent de către Inspectoratul Judeţean Covasna.

Potrivit sursei citate, gala excelenţei în educaţie „Excelenţele noastre” va fi transmisă în direct pe postul de radio menţionat, pe toate frecvenţele sale. De asemenea, va putea fi urmărită live pe internet pe www.radiomures.ro.

Proiectul ”Excelenţele noastre” a început  în 3 septembrie şi se va încheia cu Gala de  vineri, 28 septembrie.

În fiecare zi, de luni până vineri, după principalele jurnale de ştiri Radio Târgu Mureş (de la orele 8, 18 şi 22), Radio Târgu-Mureş va difuza interviuri cu protagoniştii galei “Excelenţele noastre”, înregistrate la ei acasă: la Braşov sau la Miercurea Ciuc, la Gheorgheni, în comuna Corbu, la Odorhei sau Lunca de Sus, judeţul Harghita, la Târgu-Mureş, Reghin, Luduş sau Sfântu Gheorghe.

Proiectul se bucură de sprijinul nemijlocit al Inspectoratelor Şcolare Judeţene Mureş, Harghita, Covasna şi Braşov.

Interviurile difuzate până în prezent, mai multe informaţii pot fi găsite accesând site-ul www.radiomures.ro, sau pe blogul evenimentului, www.radiomures.ro/blog/excelentele-noastre. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail