Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a lansat Campania  naţională de informare preventivă: „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”.

Campania este susţinută de E-ON România.

Statisticile arată că începând cu anul 2010, în România s-au produs peste 22.500 incendii la locuinţele şi gospodăriile cetăţenilor, săptămânal, un copil devenind victimă a incendiilor.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă lansează Campania naţională de informare preventivă: „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”. Campania va începe în curând şi la nivelul judeţului Covasna.

[slideshow id=52]

Imagini de la manifestările desfăşurate joi, 13 septembrie, la Sfântu Gheorghe, prilejuite de marcarea Zilei Pompierilor.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri la sediul ISU Covasna, adjunctul inspectorului şef, colonel Liviu Vasile Şimonca, a declarat: „Inspectoratul General a demarat această campanie, pe care noi o vom susţine şi o vom duce mai departe prin spoturi audio, spoturi video, pliante, dar în special prin vizite în unităţile de învăţământ. În schimb, ajungem mai greu la acea parte a populaţiei care nu are copiii încadraţi în nicio formă de învăţământ (…) Vom începe această campanie în decursul următoarelor două săptămâni şi va dura până anul viitor, în aprilie-mai 2013”. (A.A.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail