Programul special „Vacanţe la ţară”, organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, se derulează şi în această toamnă. Până în 18 noiembrie, un sejur de cinci nopţi, achiziţionat în cadrul programului, va costa între 150 de lei şi 195 de lei de persoană.

Prin programul special „Vacanţe la ţară„, cei care mai au concediu încă pot beneficia de sejururi în satele româneşti la tarife promoţionale. Astfel, pentru cinci nopţi de cazare la o pensiune de 2 margarete, cei interesaţi vor trebui să scoată din buzunar de 150 lei/ persoană. Un sejur la o pensiune de 3 şi 4 margarete poate fi cumpărat la preţul de 195 lei/ persoană.

Preşedintele ANTREC – filiala Covasna, Daragus Attila, ne-a spus că din judeţul nostru, patru pensiuni din Dalnic, Turia şi Balvanyos s-au înscris în acest program. Daragus Attila a declarat că „Vacanţe la ţară” reprezintă o posibilitate de promovare a judeţului şi a pensiunilor, însă, până în prezent, cererile din partea turiştilor nu au fost foarte multe, deoarece sezonul s-a terminat.

La nivel naţional, filialele ANTREC care participă în acest program sunt: Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.

Programul „Vacanţe la ţară” este organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care asigură suportul de promovare pentru pensiunile din program.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail