CFR Călători a lansat recent o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.  Aceştia  pot beneficia de reduceri de până la 35%.

Potrivit unui comunicat de presă emis de CFR Călători, cei care aleg să circule cu trenul la sfârşitul săptămânii, vor putea beneficia de reduceri la bilete. „Biletul de week-end conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekenduri, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)”, se arată în comunicat. Astfel, cei care vor călători patru weekenduri pe lună pot beneficia de o reducere de 35%; cei care aleg să circule cu trenul trei weekenduri pot beneficia de o reducere de 25%, iar cei care vor circula cu trenul două weekenduri vor putea plăti cu 15% mai puţin.

Conform sursei citate, „biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri.” Trebuie reţinut faptul că acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Mai multe informaţii pot fi aflate accesând www.cfrcalatori.ro.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail