M Studio prezintă o nouă co-producție cu Compania FrenÁk. Colaborarea artistică a celor două trupe este un succes de zece ani încontinuu, iar cu acest proiect a ajuns într- o nouă etapă.

Interpretul de origine irlandeză Eoin Mac Donncha a început să danseze relativ târziu, la vârsta de 19 ani. A urmat doar două cursuri de dans contemporan în orașul său natal, Galway. S-a format la una dintre cele mai prestigioase instituții europene, Școala Rambert de Balet și Dans Contemporan din Londra, și a lucrat cu unii dintre cei mai renumiți coregrafi contemporani din lume. Eoin a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale profesionale.

A dansat ca solist timp de cinci ani în Germania și doi ani în Elveția, unde a lucrat cu unii dintre cei mai mari coregrafi din lume, printre care Jiri Killian, Wayne McGreggor, Johan Inger și Cayetano Soto Ramirez. A predat la Academia din Hong Kong, a dansat cu Expressions Dance Company în Australia și este în prezent performer a uneia dintre cele mai cunoscute companii de dans contemporan din Ungaria.

Producția Six out of Seven este susținută de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, respectiv de Fondul Cultural Național din Ungaria și este primul spectacol al lui Eoin Mac Donncha în calitate de coregraf. Producția încearcă să găsească răspunsuri la întrebări precum: cât de mult din personalitatea părinților noștri purtăm cu noi de-a lungul vieții? Ce ne învață ei, ce temeri ne transmit? Dacă unul este mama Păcatelor noastre, iar celălalt tatăl Virtuților noastre, suntem oare copii ai păcatului și ai virtuții? Ne este teamă de ceea ce vom deveni?

Premiera va avea loc pe 7 și 8 iunie de la ora 19:00 în Studioul de Dans. Muzica este marcată de Máté Hunyadi, consultant artistic FrenÁk.

Comunicat M Studio

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail