Luni, înaintea orei prânzului, poliţişti de la Compartimentul Siguranţă Publică Tg. Secuiesc l-au identificat pe N. Tihamer, de 25 ani, din mun. Tg. Secuiesc, care transporta cu o bicicletă mai multe profile metalice a căror provenienţă nu a putut să o justifice.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul a sustras bunurile din serele Primăriei municipiului Tg. Secuiesc, situate pe str. Orban Balazs, cu intenţia de a le comercializa la un punct de colectare a fierului vechi.  Prejudiciul cauzat este de 30 lei.

Atenţie, se fură cereale!

Ieri, în jurul orei17.00, poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Covasna au fost sesizaţi de un bărbat din Boroşneu Mare despre faptul că de la casa părintească din comuna Brateş, satul Telechia, în care nu locuieşte nimeni, autori necunoscuţi i-au sustras dintr-o anexă, prin forţarea sistemului de închidere a acesteia, cantitatea de aproximativ 400 de kg secară, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 320 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, au ridicat urme şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Au avut nevoie de laptop şi s-au autoservit

Administratorul unei societăţi comerciale din Sf. Gheorghe a sesizat Poliţia Municipală,  în după-amiaza zilei de luni, despre faptul că în timpul programului de lucru, persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului situat pe b-dul Grigore Bălan, de unde, profitând de neatenţia angajaţilor, au sustras un laptop de pe raft.

Prejudiciul reclamat este de 1.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, au ridicat urme şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail