Organizaţia PNL din oraşul Baraolt a demisionat în bloc şi s-a înscris în PDL, a anunţat luni într-o conferinţă de presă fosta preşedintă a filialei locale, Aniţa Monica.

Aceasta susţine că cei 50 de membri au demisionat nemulţumiţi de faptul că şefii organizaţiei judeţene le-ar fi solicitat bani delegaţilor din secţiile de votare, iar sumele au crescut de la un scrutin electoral la altul.

Aniţa Monica a menţionat că au ales să se înscrie în PDL pentru că este un partid de orientare liberală, este în reconstrucţie, iar la nivel local este condus de o echipă tânără.

Conferinţa de presă în cadrul căreia a fost făcut anunţul privind demisia în bloc a avut loc la sediul PDL din Sfântu Gheorghe, în prezenţa liderilor organizaţiei judeţene.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere, dar liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a negat afirmaţiile privind “taxarea” delegaţilor, spunând că informaţiile pot fi lesne verificate întrebând oricare dintre cele aproape o sută de persoane nominalizate în secţiile de votare pentru referendumul din 29 iulie.

“Eu acum aud pentru prima dată şi de demisie şi de bani”, a declarat Mădălin Guruianu.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail