În cursul nopţii de luni, poliţiştii din oraşul Întorsura Buzăului au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN10, în satul Brădet, s-a produs un accident rutier cu victimă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma primelor cercetări  au stabilit că B. Ionel, de 46 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe raza satului Brădet, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată prin indicator rutier, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ, rănindu-se uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test care a relevat o alcoolemie de 1,09 mg/l, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc din Întorsura Buzăului, unde i-au fost  recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail