Un tânăr de 20 de ani din Sita Buzăului a decedat la spital în urma unui accident pe care l-a provocat în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce conducea un moped.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat faptul că B. Silviu, de 20 ani, cu domiciliul în localitatea Sita Buzăului, în timp ce se deplasa pe drumul din localitate,  din direcţia Braşov spre Buzău, cu un moped neînregistat, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în poarta unui imobil. Din accident a rezultat rănirea gravă a tânărului.

B. Silviu  a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Braşov, în stare de comă profundă, şi, din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Trei infracţiuni dintr-un foc

Duminică după amiază, poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Tg. Secuiesc au fost sesizaţi telefonic de un cetăţean din comuna Turia despre faptul că un autovehicul implicat într-un eveniment rutier, i-a distrus două garduri. Ca autor, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe S. Florin, de 36 ani, domiciliat în comuna Zagon.

Din primele verificări poliţiştii au stabilit că acesta, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un  Taf care nu era înregistrat, pe DJ 113, dinspre staţiunea Balvanyos spre satul Turia de Sus. Aflându-se sub  sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul şi a pătruns în curtea unui imobil, după ce a distrus două rânduri de garduri din material lemnos, în lungime totală de 20 de metri.

Testat cu aparatul etilo-test, acesta a relevat o alcoolemie de 1,37 ml/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care S. Florin  a fost condus la Spitalul mun. Tg. Secuiesc, unde i s-a recoltat o singură probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetărie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule, respectiv cu o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail