Vinerea trecută, la orele amiezei, o femeie a sunat la Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe unde a reclamat  faptul că, în perioada 30 iunie-12 iulie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa sa bijuterii din aur – două lănţişoare şi patru inele.

Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului unde, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că partea vătămată a fost plecată de la domiciliu, dar a lăsat o cheie vecinului său, Sz. Attila, de 55 ani, care nu a fost găsit la locuinţa sa, la momentul cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

Voia să se apuce de bricolaj?

Vineri seara, poliţişti de la Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o hală dezafectată situată pe strada Ceferiştilor. Patrula din cadrul biroului Ordine Publică care s-a deplasat la faţa l-a identificat pe D. Laszlo, de 42 ani, domiciliat în comuna Ghidfalău, care încerca să sustragă diferite bunuri. La controlul sumar efectuat asupra suspectului, poliţiştii au identificat  aproximativ 2 kg de cuie şi mai multe chei mecanice (fixe şi inelare), care au fost ridicate pe bază de dovadă, în vederea stabilirii provenienţei.

În acest caz au fost întocmite acte pre­mergătoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de  furt calificat.

Unii „lucrează” în schimbul trei

Sâmbătă, dis-de-dimineaţă, un cetăţean din Telechia i-a sesizat pe poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Rurală Sf. Gheorghe cu privire la  faptul că în cursul nopţii, persoane necunoscute au sustras din interiorul autoturismului proprietate personală, care se afla parcat în intersecţia DN 13E cu DC 9/A din localitatea Ţufalău, un radiocasetofon auto, iar de la un alt autoturism staţionat lângă al lui, roata dreapta spate. Prejudiciul reclamat este de aproximativ 500 lei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetarea locului faptei şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Fructele „l-au trădat”

În cursul zilei de sâmbătă,  Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe a fost sesizată de un agent de pază de la un supermarket din centrul oraşului, despre faptul că o persoană a încercat să sustragă produse din magazin.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe, care s-a deplasat la faţa locului, l-a identificat pe suspect în persoana lui C. Oszkar Arpad, de 31 ani, din Sf. Gheorghe, care s-a prezentat la casa de marcat cu şase pungi de fructe a căror greutate nu corespundeau cu cea de pe etichetele emise de cântarul electronic de la raionul de fructe.  Prejudiciul, în valoare de 11,43 lei, a fost recuperat în totalitate  şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail