Vineri seara, la Întorsura Buzăului, în aplauzele unui public numeros s-a încheiat încă o ediţie de succes a Festivalului “Împreună, formaţii pentru viitor”, care s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile. 

Astfel, marţi seara au evoluat fanfara şi majoretele Cubului copiilor din Târgu Secuiesc, membrii formației de muzică ușoară a Palatul Copiilor Brașov precum şi cei ai formației Armonic din Bălcești, Vâlcea. În seara următoare, miercuri, a venit rândul altor patru formaţii – Inedit din Satu Mare, Anonim Band din Târgu Jiu, Youvenis Group de la Clubul Elevilor Întorsura Buzăului precum şi invitaţilor speciali – Titus Constantin și Iulia EM să urce pe scenă, pentru a-i încânta pe spectatorii prezenţi la festival. Cea de a treia seară, joi, a fost una în care muzica şi dansul popular prezentate de elevii Clubului Copiilor din Întorsura Buzăului s-au îmbinat perfect cu dansul modern al acestora, precum şi cu muzica rock interpretată de  Formația rock a Clubului copiilor din Moineşti, județul Bacău şi Formația de rock a Clubului Copiilor din Tecuci,  județul Galați. În aceeaşi seară a concertat şi Formația Pierde Vară din București. Ultima seară, cea de vineri,  a avut în program  spectacolul oferit de Clubul Copiilor din Moreni,  județul Dâmbovița şi de Formațiile Anonim Band din Târgu Jiu,  județul Gorj, Youvenis Group al Clubului Elevilor din Întorsura Buzăului şi Inedit din Satu Mare.

Pe parcursul celor patru zile de festival toate formaţiile care au evoluat au fost la înălţime, cântand şi încântand publicul  prin talentul lor evident. La final, Dan Tohănean, cel care a organizat acest festival alături de Alin Nesa şi de profesorul Alexandru Renga, a declarat: “Ţin să mulţumesc tuturor celor care fac ca acest festival să se desfăşoare în fiecare an,  în condiţii atât de bune,  şi, totodată  mă bucur să văd că tinerii din Întorsura,Buzăului vin în număr atât de mare, să ne asculte. Le mulţumesc şi invitaţilor Titus Constantin şi Iulia EM, pentru participare”.

Fiecare formaţie ce a urcat pe scenă în cadrul a Festivalului “Împreună, formaţii pentru viitor”, de la Întorsura Buzăului, a primit câte o diplomă de participare din partea organizatorilor, împreună cu trofeul ce reprezintă o chitară, simbolul festivalului.

Claudiu Drăgan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail