Poliţiştii covăsneni au identificat şi cercetează mai multe persoane suspectate de furt.

Atenţie, se fură şi furaje!

Poliţiştii de la Baraolt au fost sesizaţi de un gospodar din oraş, în cursul zilei de joi, cu privire la faptul că I. Daniel, de 33 de ani, domiciliat în comuna Homorod, judeţul Braşov, care locuieşte fără forme legale în oraşul Baraolt, i-a sustras cantitatea de 3.000 kg de fân de pe o suprafaţă de 1,28 ha fâneaţă pe care o are în proprietate.

Prejudiciul reclamat este de 200 lei.

L-a costat cam mult!

Joi noaptea,  poliţiştii din Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi de o persoană din satul Chilieni cu privire la faptul că o femeie necunoscută i-a sustras suma de 180 lei şi telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în acea seară bărbatul s-a deplasat în zona lacului de la Gară, pentru a  întreţine relaţii sexuale cu B. Szende, de 27 ani, din Sf. Gheorghe. Profitând de neatenţia acestuia, „profesionista” i-a sustras din buzunar bunurile reclamate ca fiind furate, după care a părăsit locul faptei.

Prejudiciul reclamat este de 250 lei.

Tupeu, nu glumă!

Joi, după ora prânzului, un bărbat din Sf. Gheorghe a sesizat Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe cu privire la faptul că, în urmă cu câteva minute, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa pe uşa lăsată neasigurată şi, profitând de neatenţia părţii vătămate au sustras din holul locuinţei portofelul soţiei sale, ce conţinea suma de 65 lei.

Prejudiciul reclamat este de 80 lei – nerecuperat.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor.

Au crezut că vor scăpa

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe i-au identificat pe M. Istvan, de 23 de ani, pe R. Istvan, de 24 ani, şi pe D. Geza, de 22 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sf. Gheorghe, suspectaţi de furt calificat.

Miercurea trecută, în jurul orei 02.40, un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Covasna a observat o căruţă  în care erau mai multe persoane ce se deplasau pe digul de pe malul râului Olt. Persoanele au fost somate să se oprească, dar acestea au refuzat şi s-au îndreptat spre cartierul Orko.

Patrula de intervenţie din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe împreună cu doi subofiţeri jandarmi au urmărit căruţa, iar pe str. Cânepei, întrucât ocupanţii atelajului agitau în aer o ţeavă metalică şi o secure, unul dintre subofiţerii jandarmi a executat două focuri de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare. Deoarece fugarii au refuzat să oprească atelajul, subofiţerul jandarm a executat, spre aceştia, alte două focuri cu aceeaşi armă, de la aprox. 35 m,  moment în care ocupanţii  atelajului  au fugit, abandonându-l. Lăsată fără conducător, căruţa a lovit un autoturism parcat pe partea carosabilă.

Poliţiştii au identificat în atelaj o secure, un fierăstrău, o ţeavă metalică de aprox. 70 cm şi o bucată de cablu de aprox. 4 m lungime cu grosimea de 5 cm din cupru.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile găsite în căruţă, cât şi cele abandonate pe timpul urmăririi au fost sustrase dintr-un punct de lucru ce aparţine unei  societăţi comerciale din localitatea Chichiş, în noaptea de 10/11.07.2012.

M. Istvan şi R. Istvan, prezentau câte o plagă, primul la nivelul cotului, iar al doilea la nivelul braţului, cauzate de alice.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail