Săptămâna trecută, în cursul zilei de joi, poliţiştii de la formaţiunea de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Baraolt i-au identificat pe V. Rudolf, de 32 de ani, V. Elvira, de 25 de ani şi pe K. Aranka, de 32 de ani, toţi din oraşul Baraolt, suspectaţi că, în perioada 24-5 iunie a.c. ar fi sustras două containere din fier din locuinţa unui cetăţean din oraş.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de furt calificat.

În după-amiaza aceleiaşi zile,  Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe a fost sesizată  despre faptul că în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea unei ferestre, într-o hală aparţinând unei societăţi comerciale din Sf. Gheorghe, de unde au sustras 4 radiatoare de răcire de motostivuitor.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetarea locului faptei şi continuă cercetările pentru identificarea suspecţilor.

Poliţişti de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe i-au identificat, în cursul săptămânii trecute,  pe str. Lăcrămioarei din municipiul reşedinţă de judeţ, pe D. Zoro, de 28 ani, pe L. Csaba, de 37 ani, pe M. Annamaria, de 33 ani, şi pe G. Marton, de 36 ani, toţi din Sf. Gheorghe, care se deplasau cu o căruţă în care transportau un bazin metalic.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bazinul a fost sustras din centrala termică dezafectată de pe str. Viitorului.

Suspecţii au declarat că intenţionau să-l valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.

În timpul demontării bazinului în interiorul centralei s-a scurs aprox. 200 l de combustibil care a fost adunat de către lucrători din cadrul Primăriei Sf. Gheorghe.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail