Poliţiştii de la Serviciul Rutier au fost sesizaţi printr-un apel telefonic prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112, în cursul zilei de joi, despre faptul că pe DN 11, în comuna Ozun, s-a produs un eveniment rutier cu victimă.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma primelor verificări, au stabilit că R. SANDOR, de 56 de ani, domiciliat în comuna Ghidfalău, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a condus o căruţă neînregistrată, pe DN 11, în localitatea Ozun. În zona imobilului cu nr. 91 R. Sandor a coborât din atelaj, a lăsat animalul nesupravegheat, acesta a pornit din loc, a tras atelajul în afara părţii carosabile, în partea dreaptă a sensului de mers, iar pasagerii aflaţi în acesta au căzut şi s-au rănit.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a şase persoane, dintre care cinci minori.

Din cauza stării avansate de ebrietate, conducătorul atelajului nu a putut fi testat alcoolscop cu aparatul etilotest, dar a fost condus la Spitalul Judeţean din Municipiul Sf. Gheorghe unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail