La împlinirea a zece ani de la înființarea organizației, Asociația Club Kiwanis Sfântu Gheorghe a organizat în colaborare cu Asociația Diabeticilor din județul Covasna și Fundația Humaret, o tombolă cu ocazia Zilei Copilului.

Timp de aproximativ o săptămână, cei interesați și-au putut procura biletele, de la Restaurantul Tribel FF și de la Cortul Kiwanis instalat în parcul central din Sfântu Gheorghe. În schimbul unui bilet de numai 10 lei, participanții aveau șansa de a câștiga premii tentante.

Extragerea biletelor cu numele norocoase a avut loc vineri, 1 iunie, pe scena amplasată în centrul orașului.

11 norocoşi

Astfel, în urma extragerii, Gábor Eszter (posesoarea biletului cu numărul 01016), Simion Judit (cu biletul cu numărul 001201), Taranek Bernadette (cu biletul cu numărul 01059), Cuc Adrian (cu numărul 000391) și Pal Margit (având biletul cu numărul 01008), au câștigat două ore la spațiul de joacă Multimedia „Happy Kids.co” din Sfântu Gheorghe. Diaconu Armin (cu numărul biletului 000330) şi Csáki Szende (cu biletul cu numărul 001143) au câştigat o minge de baschet, Bedő Katalin (cu biletul 01003) a câştigat o minge de volei, iar Tódor Apolka (cu biletul 001174)- patine cu rotile. Câştigătoarea premiului al II-lea, adică a unei trotinete Roller Delux E este Sebestyén Aurelia Ana (cu biletul 01067), iar Brendli Tincuţa (cu biletul 001209) este norocoasa care câştigat premiul cel mare – o bicicletă.

Cei care încă nu și-au ridicat premiile, o pot face prezentându-se cu codul biletului de tombolă la restaurantul Tribel FF din Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor tombolei, banii strânși în urma acestei acţiuni vor fi folosiți pentru sprijinirea copiilor și tinerilor cu situații familiale mai puțin fericite, care își doresc să-și continue studiile.

De la înfiinţarea organizaţiei, Asociaţia Club Kiwanis Sfântu Gheorghe a sprijinit periodic o mulţime de oameni şi mai ales elevi, prin acţiuni caritabile, donaţii etc.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail