Miercuri seara, poliţiştii de la Secţia 5 Poliţie Rurală Întorsura Buzăului au fost sesizaţi cu privire la  faptul că în comuna Sita Buzăului a avut loc o un accident rutier, cu fugă de la locul faptei.

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de poliţişti, la faţa locului, pe str. Libertaţii din  Întorsura  Buzăului a fost depistat conducătorul auto în cauză, în persoana lui B. Ioan, de 44 ani, din comuna Barcani. Poliţiştii au stabilit că, în timp ce circula pe direcţia Buzău-Braşov, pe DN 10, în comuna Sita Buzăului,  B. Ioan a lovit un autoturism care se deplasa în acelaşi sens, condus de B. Victor, de 42 ani, care a redus viteza pentru a vira la dreapta, către satul Ciumernic. În momentul impactului, autoturismul tamponat a ricoşat într-un alt autoturism care se afla staţionat în afara părţii carosabile, în parcarea unui local public.

B. Ioan a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul din Întorsura Buzăului, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Paguba produsă este de aproximativ 3.500 lei.

În urma tamponării nu au fost victime, însă toate autoturismele implicate au suferit pagube materiale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail