În cadrul proiectului de promovare a judeţului Covasna la TVR International, departamentul TVR Internaţional a transmis ieri seară, de la ora 22:00, un program care a prezentat Grupul de firme Secuiana SA. În studioul TVR din Bucureşti a fost invitat directorul şi acţionarul majoritar la Secuiana SA, Dobra Laszlo.

În cadrul acestui proiect iniţiat de realizatorul emisiuni economice în cadrul  TVR, Sorin Burtea, CCI Covasna este prima Cameră de Comerţ din ţară care realizează o suită de emisiuni destinate promovării oportunităţile de investiţii şi destinaţii turistice din judeţul Covasna, emisiunea de ieri seara fiind a cincea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei noastre de  CCI Covasna, într-o emisiune viitoare va fi inclusă şi firma EL-CO SA din Târgu Secuiesc, membră CCI Covasna: „În baza bunelor oficii ale CCI Covasna şi a bunei colaborări cu TVR Internaţional, proiectul va fi continuat şi cu alte camere judeţene”, se mai arată în comunicat.

Emisiunile difuzate până în prezent pot fi vizionate de pe site-ul: www.tvr.ro → Emisiuni → TVR Internaţional→Investiţi în România!”.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail