149 de candidați s-au înscris la Concursul județean de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate și a testării personalului cu/ fără studii corespunzătoare postului, sesiunea 2020, ce are loc în perioada de 31 august – 01 septembrie 2020, la Centrul de examen – Școala Gimnazială „Nicolae Colan”, Sfântu Gheorghe.

Conform datelor Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Covasna, la concurs s-au înscris  149 de candidați, din care 57 candidați calificați pentru postul pentru care concurează, respectiv 92 de candidați fără studii corespunzătoare postului.

Rezultatele inițiale s-au afișat ieri, 31 august, pentru cadrele didactice cu studii necorespunzătoare postului, pe site-ul ISJ Covasna și la avizierul centrului de examen, iar contestațiile se depun marți, 2  septembrie, la secretariatul ISJ Covasna între orele 09:00 și 12:00.

Pentru cadrele didactice cu studii corespunzătoare postului,  rezultatele inițiale se afișează astăzi, 1 septembrie,pe site-ul ISJ Covasna și la avizierul centrului de examen, iar contestațiile se depun marți, 2 septembrie, la secretariatul ISJ Covasna între orele 09:00 și 12:00.

Rezultatele finale se afișează în data de 3 septembrie 2020 pe site-ul ISJ Covasna și la avizierul centrului de examen.

Ana Ciorici COSTACHE

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail